понеделник , 19 март 2018
Театрите » Новини » „Тридесет и девет стъпала” към любовта ви очакват в Малък градски театър „Зад канала“
„Тридесет и девет стъпала” към любовта ви очакват в Малък градски театър „Зад канала“

„Тридесет и девет стъпала” към любовта ви очакват в Малък градски театър „Зад канала“

В какво може да се забърка един обикновен лондончанин, когато в живота му не се случва абсолютно нищо, когато скуката и безсмисленото съществуване кара вътрешния му глас да закрещи – „Стегни се, човече, направи нещо! Просто направи…някоя глупост!”?

Както можете да се досетите, това е пътят към любовта, първата крачка към която героят на Александър Кадиев, по случайно стечение на обстоятелствата прави в най-новата постановка на Малък градски театър „Зад канала“ – „Тридесет и деветте стъпала” по криминалето на Алфред Хичкок. Но, както се казва в живота никога нищо не е случайно. Всичко, което ни се случва е с някаква цел. Шпионската афера, свързана с мистериозните Тридесет и девет стъпала ще запрати главния герой в поредица от опасни, комични и отрезвяващи ситуации, изпратени му от мъдрата Съдба. Защото когато търсим отговори, понякога ги откриваме по най-неочаквани дори за самите нас начини.

На Вас остава само да се впуснете заедно с Александър Кадиев в това вълнуващо пътешествие, придружено от остроумно и забавно поднесените звукови и визуални ефекти и множеството талантливо изпълнени актьорски превъплъщения.

Автор Силвия Веселинова

Журналист на свободна практика с дългогодишен опит в печатните и онлайн медии. Пише статии и изготвя интервюта в областта на театралното изкуство.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *

*