понеделник , 19 февруари 2018
Театрите » Новини » Готови ли сте да разкриете „Последната тайна на Фреди Меркюри”?
Готови ли сте да разкриете „Последната тайна на Фреди Меркюри”?

Готови ли сте да разкриете „Последната тайна на Фреди Меркюри”?

Фреди Меркюри – великата рок-легенда оживява пред погледите на смаяната и очарована публика в Театър „Възраждане“.

Под съпровода на най-големите хитове на звездата “Love of my life”, “Who wants to live forever”, “Bohemian Rhapsody”, и “I want to break free” актьорите Свежен Младенов, Георги Златарев, Анатоли Лазаров, Мариана Жикич, Яна Кузова и Филипа Балдева ни правят съпричастни с неговия вътрешен свят дни преди смъртта.

Готови ли сте да се запознаете с истинския Фреди Меркюри – човекът, стоящ зад сценичната маска, с лицето без грим, от плът и кръв? Готови ли сте да върнете лентата на живота назад и да изживеете вълнуващите моменти на прохождането в музикалния бизнес, борбата за  отстояване на себе си и своите възгледи въпреки всичко и всички, не позволявайки да „кастрират“ човешкото ти достойнство? Преоткрийте Фреди Меркюри като една ранима, но и силно емоционална, амбициозна, непримирима и справяща се гордо и със замах с трудностите в музикалния бизнес личност. Усетете заедно с него вътрешната борба между огромното звездно его и не по-малката чиста любов към жената с главно „Ж“. Насладете се на песента, родила се след изхода от тази оспорвана и нелека битка. Разберете кой е виновен за ранния край на живота на една от най-великите рок-легенди за всички времена. Подгответе се да видите истинското лице на Фреди Меркюри, такова каквото никой досега не е виждал – броени дни преди смъртта. Защото едно от основните нейни „качества“ е да сваля всички наши маски и да показва истинското лице на всеки един от нас.

Автор: Силвия Веселинова

Автор Силвия Веселинова

Журналист на свободна практика с дългогодишен опит в печатните и онлайн медии. Пише статии и изготвя интервюта в областта на театралното изкуство.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *

*