събота , 24 март 2018
Театрите » Новини » Яна Маринова – синоним на нестандартност и неподправен чар
Яна Маринова – синоним на нестандартност и неподправен чар

Яна Маринова – синоним на нестандартност и неподправен чар

Яна Маринова е една от най-атрактивните български актриси, въплъщаваща в себе си идеята за женственост, красота и… екстремност едновременно. Питате се защо точно екстремност? Актрисата участва като каскадьор в няколко филмови продукции и има солидна спортна подготовка. В живота Яна Маринова е истински тайфун от неизчерпаема енергия и неподправени емоции, които не може да сдържа вътре в себе си. Какво още не знаем за нестандартната жена и актриса Яна Маринова?

  • За разлика от колегите си Стефан Данаилов, Калин Врачански и др, тя не е завършила НАТФИЗ. За първи път се появява пред камера на 25 –годишна възраст за снимките на българския сериал „Хотел България“.
  • Въпреки, че са живели бедно в детските години на актрисата майка й я е научила да бъде бохем. Водела я е в скъпи заведения, като „Кристал“, както и на опери и балети. Причината за това е била, че майката на Яна Маринова е искала дъщеря й да има представа от тези неща, за да не може един ден някой мъж с пари да й привлече вниманието.
  • В миналото си актрисата е била неуверена, тъй като е заобиколена от хора, здраво стъпили на земята, а тя самата обичала да „лети“.
  • Едно от нещата с които се бори Яна Маринова през годините е собственото й его, което по думите й е много голямо. За целта тя е изчела е изчела голям брой книги по темата.
  • В миналото семейството на Яна Маринова е притежавало ресторант, чийто управител за известно време е била и тя самата.
  • Актрисата признава, че е много влюбчива и любовта й дава сила. И по-конкретно умението да обича истински от цялото си сърце, а не просто да насочи чувствата си към един обект.
  • Когато се заеме с нещо, докато не си постигне целта, независимо с какви средства, Яна Маринова не се примирява. Това автоматично оформя актрисата като победител на сцената на живота.
  • Може да звучи невероятно но, благодарение на уроците по салса, които Яна Маринова посещавала, тя се научила да се справя блестящо със сълзливите сцени, които допреди това й представлявали невероятно предизвикателство.
  • Една от житейските истини, до които Яна Маринова е достигнала е, че човек трябва постоянно да се усъвършенства – и телом и духом. Според актрисата живота на всеки един от нас представлява криволичеща нагоре – надолу линия, и колкото си по-усъвършенстван толкова повече ще си на гребена на вълната и няма да падаш най-долу. Друг извод, до който с годините Яна Маринова е достигнала е, че човек може да бъде влюбен без да иска дете.

Автор Силвия Веселинова

Журналист на свободна практика с дългогодишен опит в печатните и онлайн медии. Пише статии и изготвя интервюта в областта на театралното изкуство.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *

*