понеделник , 19 февруари 2018
Театрите » Новини » Бойко Кръстанов – какъв е в житейската си роля?
Бойко Кръстанов – какъв е в житейската си роля?

Бойко Кръстанов – какъв е в житейската си роля?

Звездата на чаровния актьор Бойко Кръстанов изгрява още с първия епизод на хитовия български сериал „Стъклен дом“, където той влиза в образа на Дани Касабов – разглезено момче от богаташки произход, което върти едновременно две гаджета. Няколко години по-късно Бойко Кръстанов отново попада в светлините на прожекторите в друга нашумяла българска кино продукция – „Под прикритие“, където в петия сезон на сериала влиза в ролята на Ерол Метин – ченге под прикритие. Освен от родни кино продукции актьорът е познат на българската  публика и от участието си в театралните постановки „Възвишение“, „Ангели в Америка“, „Любов и пари“, „Зимна приказка“ и много други. Какво крие зад пленителните си зелени очи младата звезда на българското кино и театър Бойко Кръстанов, предстои да разберем от следващите редове.

 • Като дете Бойко Кръстанов плачел много и имал желание постоянно да се изявява като личност. Веднъж в детската градина отишъл при човек, маскиран като Дядо Коледа и му казал: „Къде си тръгнал, аз още не съм пял!“
 • В детството си актьорът всяка сутрин получавал от майка си, бележка, на която са били написани задачите за деня, които той трябвало да изпълни докато тя е на работа. Когато се върнела вечерта вкъщи жената прочитала следния отговор: „Всичко аз ли трябва да правя в тази къща?“
 • Любимата песен на Бойко Кръстанов е „По първи петли“ на Васил Найденов. Актьорът може да я изпълнява, наподобявайки изумително гласа и интонацията на естрадния певец.
 • Бойко Кръстанов е от актьорите, които проявяват силна критичност към себе си.
 • Актьорът не е от хората, които въвличат останалите в проблемите си, а предпочита вътрешно да изживява нещата, които му се случват. Въпреки това обаче Елена Петрова е един от малкото колеги, на Бойко Кръстанов, с които той споделя за различни сърдечни трепети и търси съвети. Двамата се сближават по време на снимките на сериала „Стъклен дом“, където актрисата играе негова майка, като не след дълго тя започва да го чувства като син и в реалния живот.
 • Когато се влюби Бойко Кръстанов обича силно и смело избраницата на сърцето си.
 • Любимите футболни отбори на актьора са Левски и Манчестър Юнайтед.
 • Бойко Кръстанов лесно се отказва, ако прецени, че дадено нещо не е „неговото“, че не се получава, че не може да го направи и т.н. В тези ситуации той се „прибира в себе си“.
 • Актьорът е много емоционален и понякога реагира първосигнално, заради което след това се налага да се извинява.
 • За Бойко Кръстанов гладенето и миенето на чинии са едни от „най-тегавите“ домашни задължения.
 • Несправедливостта е нещото, което най-много дразни актьора.
 • Бойко Кръстанов споделя, че е много разсеян – забравял е рождения ден на свой приятел и е губил обувките си след игра на футбол, като се е прибирал впоследствие с бутонките си.

Автор Силвия Веселинова

Журналист на свободна практика с дългогодишен опит в печатните и онлайн медии. Пише статии и изготвя интервюта в областта на театралното изкуство.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *

*