понеделник , 19 март 2018
Театрите » Новини » Йоана Буковска – чувствителна, красива и загадъчна
Йоана Буковска – чувствителна, красива и загадъчна

Йоана Буковска – чувствителна, красива и загадъчна

Звездата на талантливата българска актриса изгрява след излъчването на сериала „Дунав мост“, където влиза в скандалния образ на Стела – привлекателна и безскрупулна млада жена, готова на всичко за да живее на Запад. Познаваме Йоана Буковска и от превъплъщенията й в театрални постановки като „Госпожица Юлия“, „Последни поръчки“ и др. Нека разберем обаче какво крие зад красивите си, загадъчни, зелени очи звездата от телевизионния екран и театралната сцена.

Магическата история на любовта в живота на Йоана Буковска

 • Актрисата се запознава с мъжа си – Ивайло Давидов, по време на новогодишно парти в навечерието на 2009г, където той се озовава случайно, незнаейки, че звездата от театъра и малкия екран ще е там. По време на последващите разговори двамата улавят, че изпитват чувството, че се познават отдавна. Два три месеца след първата им среща двамата заживяват заедно. След като се раждат децата им, Йоана Буковска и съпругът й успяват да направят всичко възможно отглеждането им да бъде удоволствие, а не безкраен ужас. Първата дума, която младите родители са предполагали, че децата им ще кажат, когато проговорят е „оставка“. Причината е, че по това време са провеждали митинги за оставка на правителството, а семейството е живеело в близост до улицата, където минавало шествието.
 • Песента, с която актрисата приспива децата си е „Зайченцето бяло“.
 • Днес за Йоана Буковска близнаците Любомир и Вера са смисълът на живота й, като всичко друго е суета, която минава и заминава. Интересно съвпадение е, че и двамата със съпруга й са си мечтали да имат близнаци. Този факт убеждава Йоана Буковска, че чудесата наистина се случват.
 • Актрисата е щастлива, че въпреки, че не са женени от скоро, тя и съпругът й имат какво да си кажат. Според нея, ако го нямаше в живота й, тя едва ли би била същия човек, който е в момента. С него Йоана Буковска преоткрива смисъла на думите „партньорство“, „сигурност“ и „опора“.
 • Според актрисата трудните моменти в една връзка са тези, които определят здравината й. Вследствие на тях любовта между хората или става още по-силна или се „пречупва“.

Йоана Буковска – синоним на красота, отдаденост и интелигентност в едно  

 • Йоана Буковска се научава да чете в ранна детска възраст.
 • Актрисата притежава способността много точно да преценява хората.
 • В живота си е едновременно земен и духовен човек, романтична, чувствителна и лесно ранима, изключително организирана, стриктна, дисциплинирана, сериозна, силна, честна, чувствителна и задълбочена.
 • Йоана Буковска не разкрива болките и страданието си пред другите, предпочита да ги запази в себе си.
 • Според режисьора Дочо Боджаков, тя е не само красива, но и умна, което от изключително значение за една актриса.
 • Независимо в какво състояние се намира, актрисата е готова във всеки един момент да се притече на помощ на близките си.
 • Всички изпитания, през които преминава Йоана Буковска, се „превръщат“ от самата нея, по неосъзнат начин, в творческа енергия. Всичко това прави актрисата добре подготвена за всякакви роли.
 • Актрисата е убедена, че в живота няма случайни неща.
 • Най-важният житейски урок, който Йоана Буковска научава от майка си е, че човек трябва без да отлага да сбъдва мечтите си, защото по-късно може да няма тази възможност.

Автор Силвия Веселинова

Журналист на свободна практика с дългогодишен опит в печатните и онлайн медии. Пише статии и изготвя интервюта в областта на театралното изкуство.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *

*