За реклама в Teatrite.com

Театралният уеб сайт TEATRITE.COM предоставя рекламно пространство
за PR агенции, театрални организации и частни лица чрез различни рекламни формати.

Информация за сайта TEATRITE.COM

Новинарският сайт TEATRITE.COM е специализиран за представяне на новини, уникални интервюта с актьори и мнения от театралния живот в България. Поддържа специализирани рубрики за интервюта с актьори, новини, представяне на театрални постановки, видео материали и др. Периодично се публикуват нови материали, професионално редактирани, със свой почерк, покриващи културното разнообразие на театрите в България. Ползва се с висока популярност сред читателите и с авторитет сред специалисти и създатели на театрални събития. В него читателите могат да коментират всяко събитие и да следят за популярността на отделната новина.

Каква е нашата аудитория?

Наши посетители са високообразовани и социално активни хора – университетски преподаватели, писатели, журналисти, хора на изкуството, бизнес лидери, културни и читалищни деятели, студенти, служители, учители, ученици, локализирани основно в България, но и навсякъде по света, където живеят българи.

Каква е посещаемостта на TEATRITE.COM?

Ежедневно в TEATRITE.COM влизат повече от 500 уникални посетители с тенденция към постоянно покачване. Публикувайки своята реклама при нас, добивате възможност хиляди наши посетители да узнаят за Вас, да купят Ваша услуга, да посетят театрално или друг тип културно събитие, организирано от Вас, да станат Ваши читатели и съмишленици.

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА

http://teatrite.com

Позиция

Вид реклама

Размер

Цена за 1 седмица

Цена за 2 седмици

Цена за 1 месец

1.

банер

728х90 px

40 лв.

70 лв.

120 лв.

2.

банер

250х250 px

30 лв.

50 лв.

100 лв.

3.

банер

250х250 px

30 лв.

50 лв.

100 лв.

4.

банер

200х400 px

20 лв.

35 лв.

50 лв.

5.

банер

640×90 px

30 лв.

50 лв.

100 лв.