Иван Юруков – многопластов човек и актьор

Чаровният актьор е един от най-големите любимци на телевизионната и театралната публика, но името му нашумява особено силно по време на излъчването на сериала „Столичани в повече“, където той влиза в ролята на сина на семейство Лютови – Андрей.

  • Тъй като лицето му е разпознаваемо от много хора, на актьора често му се случва да се чувства неудобно в ситуации, в които трябва да реагира положително към хора, които го посрещат с радост, в моменти, в които на него не му се занимава с това. В крайна сметка Иван Юруков възприема тези случки като част от професията си.
  • Иван Юруков е изключително многопластова личност. Освен талантлив актьор, той е и режисьор, фотограф, художник, музикант и поет.
  • За себе си, Иван Юруков споделя, че е експанзивен в емоциите си, но се стреми да ги овладява.
  • Актьорът пази подробностите около личния си живот за себе си, тъй като е на мнение, че не всеки човек, появил се по телевизията, трябва да занимава околните с личността си.
  • Според Иван Юруков, човекът в опита си да поддържа наложеното верую, че трябва да се създаде семейство, да бъде с друг човек, да живее в норми, в крайна сметка пропуска да осъществи собствените таланти. Ето защо, по мнението на актьора, всеки от нас трябва да има ясна преценка за себе си, за собствения си смисъл, за целта на живота си, след което да възпита детето в себе си и чак тогава да допусне, че е способен да възпитава друго дете, а за всичко това се изисква да бъдеш много зрял.
  • Иван Юруков е вярващ, но не е религиозен.
  • Актьорът рисува икони, които след това подарява на приятелите си.
  • Иван Юруков обича да си почива, да остава сам със себе си и да се презарежда сред красиви и спокойни природни кътчета, престоят сред които му позволява да „чуе мислите си“.
  • Актьорът се чувства по-комфортно в театъра, отколкото в телевизията. Причината е, че театърът е по-сложен като изпълнение, а Иван Юруков, не си пада по лесните неща. Освен това според него театърът „произвежда и оформя“ актьора, а телевизията му помага да се популяризира.

Последно от света на театъра

mobidik
Моби Дик - за страха от това, което не познаваме
babde2f817eb4f77b7311b9df39cf573
"Три сестри" - постановка за спасението от илюзиите
BIG16777596947vlcsnap-2023-01-04-14h51m49s326
"Портокалова кожа" - за страховете и предизвиктателствата на съвременната жена
vnimanie-lyubov
Внимание, Любов - тази, която е тук за да остане, въпреки всичко
20200715_171415-700x349
„Сама жена“ разкрива тайните на женската психика
IMG_0066-700x467
„Марихуаната на мама е най – добра“ дава отговори на наболял обществен проблем
TT-191006-0282-700x467
„Без задръжки“ или какво се случва когато няма какво да губиш?
768x
„Съгласие“ – то да приемем чуждите грешки – възможно ли е?
Cover
„Енергични хора“ превземат сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“
Смях-на-сбогуване-111-700x467
„Смях на сбогуване“ или защо животът трябва да бъде приключение