Захари Бахаров – какво не знаем за него?

Един от най-големите любимци на почитателите на българското кино и театър – чаровният Захари Бахаров, е роден в София на 12 август 1980г. Mладият актьор добива широка популярност през 2008 г. след като изиграва Молеца – главният персонаж в българския филм „Дзифт“, в който си партнира с други големи звезди на родното кино и театър – Владимир Пенев, Димо Алексиев, Джоко Росич, Антоний Аргиров и др. Няколко години по-късно на Захари Бахаров е поверена ролята на лошото момче Иво Андонов в сериала „Под прикритие“, с която печели окончателно челната позиция в женските сърца.

До тук с познатите факти от живота на звездата. Кои са по-малко известните, но не по-малко любопитни такива?

  • Актьорът е отраснал в старата част на столичния квартал Овча Купел.
  • В ученическите си години в 18 СОУ Уилиям Гладстон, бъдещият актьор си издейства от учителите привилегията за кратко време да не посещава първите часове, под претекст, че уж живее далече.
  • Преди да добие широка популярнст Захари Бахаров, по време на разговор с колежката си Мария Каварджикова, задава въпроса „Кой типаж съм аз в киното? Къде да се позиционирам?“, а тя му отвръща „Гангстер интелектуалец.“ И наистина – не след дълго Захари се превъплъщава в този образ, изигравайки успешно Молеца в „Дзифт“ и Иво Андонов в „Под прикритие“.
  • Една от любимите книги на Захари Бахаров е „Капитан Михалис“ на Никос Казандзакис, по която си мечтае някой ден да се направи филм, в който да изиграе главната голя.
  • Изключително интересен е начинът, по който бъдещите родители – Захари Бахаров и журналистката Диана Алексиева съобщават на майката на актьора новината, че чакат дете. На Коледната вечеря, те й подаряват красива дамска чанта, на дъното на която са сложили книга със заглавие „Да живеят бабите“, от което жената се просълзява.
  • Когато се ражда Максим сина на Захари Бахаров, актьорът спира за известно време репетиции и участия в различни мероприятия за да е около него. Малчуганът расте много бързо и таткто не желае да изпусне нещо важно от живота на детето си.
  • Захари Бахаров определя себе си като спокоен човек, който понякога се изнервя от дребни неща, и който избягва да занимава околните с проблемите си.

Последно от света на театъра

mobidik
Моби Дик - за страха от това, което не познаваме
babde2f817eb4f77b7311b9df39cf573
"Три сестри" - постановка за спасението от илюзиите
BIG16777596947vlcsnap-2023-01-04-14h51m49s326
"Портокалова кожа" - за страховете и предизвиктателствата на съвременната жена
vnimanie-lyubov
Внимание, Любов - тази, която е тук за да остане, въпреки всичко
20200715_171415-700x349
„Сама жена“ разкрива тайните на женската психика
IMG_0066-700x467
„Марихуаната на мама е най – добра“ дава отговори на наболял обществен проблем
TT-191006-0282-700x467
„Без задръжки“ или какво се случва когато няма какво да губиш?
768x
„Съгласие“ – то да приемем чуждите грешки – възможно ли е?
Cover
„Енергични хора“ превземат сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“
Смях-на-сбогуване-111-700x467
„Смях на сбогуване“ или защо животът трябва да бъде приключение