Нестандартният Кирил Ефремов

Той е колоритен и забавен, а българската публика свързва личността му с образа на Близнака от един от най-успешните български сериали – „Под прикритие“. Той е обичаният български актьор Кирил Ефремов. Години преди участието си в сериала „свиква“ с камерите и вниманието на публиката, заради многобройните си участия в телевизионните предавания „Коктейлите на Влади“ и „Шаш“. Днес Кирил Ефремов се радва на популярността си, както в киното, така и в редица театрални постановки в най-големите столични театри. Повече за живота на чаровният актьор, извън светлините на прожекторите, ще научим в следващите редове.

– Актьорът умее да си почива, но след 7-8 дни го хващат „лудите“ и трябва да свърши нещо.
– Кирил Ефремов остава безразличен към глобални неща, които причиняват стрес на останалите хора, но в същото време може да изпадне в паника заради дребни поводи или несправедливост.
– Сватбата на Кирил Ефремов е заснета от приятелите и колегите му в предаването и е излъчена в него.
– Малко известен факт е, че преди година актьорът участва в клипа към песента на Дони и Момчил „Червило“.
– Първоначалното впечатление, което Кирил Ефремов оставя у околните, е на темерут и серт, човек с когото трудно се говори. Истината обаче е, че актьорът е от хората, които не създават напрежение у околните, добър е и разбран, притежава благ характер, трудно може да се скара с някого, не е конфликтен, което е и причината колегите му да споделят, че с него се работи леко и приятно. Дори някой да го обиди и нарани, актьорът го преглъща и му минава бързо. Притежава свой вътрешен свят, където допуска малко хора.

– Кирил Ефремов е трудолюбив, точен, суетен, поддъжа се, тренира.
– Предлага брак на жена си не с пръстен, а със седефена гривна. До днес щастието им се пази, благодарение на любовта и незагасващата първоначална искрица между тях. Преди да се роди синът им, Кирил Ефремов играе на баскетбол с едно дете и му казва: ако вкарам три поредни коша, ще имам син, което и се случва в същата последователност. При възпитанието на детето, той е „лошото ченге“.
– Според актьора любовта между двама души или я има или я няма и когато искрицата се появи и задържи по-дълго време, това означава, че си срещнал правилния човек.
– Кирил Ефремов никога не тръгва към проблема с настройката „Това няма да стане“, а с „Какво може да се направи?“.  Притежава вътрешно постоянство на характера и волята, което му помага да преодолява всичко, което стои на пътя му. Един от малкото му недостатъци е, че драматизира излишно лошите неща, които му се случват.
– Актьорът е чувствителен и раним, приема нещата смирено и примирявайки се, но вътрешно ги таи и преживява.

Последно от света на театъра

mobidik
Моби Дик - за страха от това, което не познаваме
babde2f817eb4f77b7311b9df39cf573
"Три сестри" - постановка за спасението от илюзиите
BIG16777596947vlcsnap-2023-01-04-14h51m49s326
"Портокалова кожа" - за страховете и предизвиктателствата на съвременната жена
vnimanie-lyubov
Внимание, Любов - тази, която е тук за да остане, въпреки всичко
20200715_171415-700x349
„Сама жена“ разкрива тайните на женската психика
IMG_0066-700x467
„Марихуаната на мама е най – добра“ дава отговори на наболял обществен проблем
TT-191006-0282-700x467
„Без задръжки“ или какво се случва когато няма какво да губиш?
768x
„Съгласие“ – то да приемем чуждите грешки – възможно ли е?
Cover
„Енергични хора“ превземат сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“
Смях-на-сбогуване-111-700x467
„Смях на сбогуване“ или защо животът трябва да бъде приключение