Филип Аврамов от всичко най-много мрази да мрази

Зрителите познават актьора Филип Аврамов от главните му роли в редица български игрални филми като „Кецове“, „Тилт“, „Домашен арест“, както и от театрални постановки като „Канкун“, „Веселите уиндзорки“ „Ритъм енд блус 1“ и др . Знаете ли обаче, че животът му е изпълнен с любопитни моменти както в личен, така и в професионален план?

  • Живот на морския плаж
    В миналото си Филип Аврамов живее по подобие на героя си от филма „Кецове“ – на морския плаж, на открито с палатка. Може би заради това ролята му е толкова приятна и близка. Но според него дивите места вече са на изчезване заради масовото посещение на туристи, които идват, носейки хладилни чанти, месо, бира, дюшеци, дървени въглища. По този начин те съсипват природата с боклуците, които безотговорно оставят след себе си.
  • Суматоха на снимачната площадка
    Вълнуващи са интересните случки, които Филип Аврамов е преживял по време на снимките на различни продукции. Например по време на голите снимки с актрисата Елен Колева във филма „Шивачки“ той, без да иска, удря прожектор с главата си. Настъпва истерия. Разнасят се силни викове от страна на снимачния екип. В този момент единствената мисъл на актьора е заснемането на тази сцена да свърши възможно най-бързо. Това е деня от снимачния процес, в който се е викало най-много. Такива са спомените на Филип Аврамов.
  • Сватба за един ден
    След 5 – годишна връзка с приятелката му – актрисата Милена Спиридонова, решават да се оженят без предварително предупреждение. Филип Аврамов купува халките и същия ден се венчават. Когато попът в църквата на Женския пазар ги вижда казва: „Много сте хубави бе!“ Правят малка сватба, без тежки трапези, мезета, алкохол и пияни гости, защото искали да имат приятни спомени от това важно събитие от техния живот. Тържеството след венчавката е в малка кръчма на бул. „Сливница“ с „много сладка ракия“, на която няма как да устоят, по думите на актьора.
  • Зона, свободна от ревност
    Въпреки че професията принуждава и двамата съпрузи да бъдат постоянно пред очите на хората, ревността няма шансове да възтържествува, защото между тях цари разбирателство. Двамата актьори се радват на простичките неща като поднасяне на подарък без повод например. „И бракът се случва“, обобщава Филип Аврамов.
  • Пред лицето на смъртта
    В семейният живот на актьора не липсват и изпитания. Веднъж след успешен риболов Филип Аврамов се задавя с кост от костур и за 5-6 минути виси на косъм от смъртта. В крайна сметка решава проблема с порядъчно количество бира, която му спасява живота.
  • Вяра в сънищата
    Подобно на други знаменитости като Доли Партън и Катя Близнакова, Филип Аврамов се вслушва в информацията която му се дава насън. Когато даден проблем го тормози, се справя с него насън.
  • Най-неприятното чувство
    Филип Аврамов се чувства най-некомфортно, когато е принуден да мрази някого, защото тогава усеща себе си като половин човек. Според актьора вътрешното угнетение тегне върху мразещия, а не върху мразения. Веднъж Филип Аврамов сънувал свой познат, към когото изпитвал това неприятно чувство. В съня си хваща лицето му и го целува. На сутринта омразата, към този човек е изчезнала като дим.
  • Сбъдната мечта
    Преди 4 години Филип Аврамов сбъдва една от най-големите си мечти – с жена му да си имат свое дете.

Последно от света на театъра

mobidik
Моби Дик - за страха от това, което не познаваме
babde2f817eb4f77b7311b9df39cf573
"Три сестри" - постановка за спасението от илюзиите
BIG16777596947vlcsnap-2023-01-04-14h51m49s326
"Портокалова кожа" - за страховете и предизвиктателствата на съвременната жена
vnimanie-lyubov
Внимание, Любов - тази, която е тук за да остане, въпреки всичко
20200715_171415-700x349
„Сама жена“ разкрива тайните на женската психика
IMG_0066-700x467
„Марихуаната на мама е най – добра“ дава отговори на наболял обществен проблем
TT-191006-0282-700x467
„Без задръжки“ или какво се случва когато няма какво да губиш?
768x
„Съгласие“ – то да приемем чуждите грешки – възможно ли е?
Cover
„Енергични хора“ превземат сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“
Смях-на-сбогуване-111-700x467
„Смях на сбогуване“ или защо животът трябва да бъде приключение